GO Caffe Black Selection 500 g

9,00 

Linija Go Caffè rođena je u potrazi za izvrsnošću. Go Caffe Black Selection mješavina je namijenjena onima koji žele kušati najbolje od kave.

Vrlo kvalitetna mješavina, stvorena s najboljim kavama Arabica, za šalicu s izvanrednim okusom, tigrastim izgledom i slatkim i postojanim okusom.

Savršen izbor ugostiteljskih objekata na visokoj razini, koji ovoj kavi posvećuju njegu i znanje koji su joj potrebni da izrazi sav svoj potencijal, ima privilegiju ponuditi kupcima ekskluzivnu šalicu koja ostavlja nezaboravnu uspomenu.

500 g

Kategorije: ,
Opis

Opis

Torrefazione Caffe Goriziana

Tvrtka Torrefazione Caffe Goriziana osnovana je 1967. godine, a od 1991. godine tvrtka je u vlasništvu Slovenaca koji žive u inozemstvu, obitelji Rogelj.
Točnost i pažljiva kontrola kvalitete vodili su nas kroz razvoj tvrtke. Goriziana kava danas je sinonim za vrhunsku kavu.

Torrefazione Caffe Goriziana je dobitnik Certifikata kvalitete koji dodjeljuje i nadzire Torrefattori di Caffe.

Patentirani “Espresso Italiano di Qualitá” mogu koristiti samo pržionice čije mješavine kave zadovoljavaju stroge kriterije kvalitete.

Uz ponudu kave GoCaffe by Goriziana kapsula, tvrtka je jedan od vodećih ponuđača kave na najzahtjevnijim tržištima.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

proizvodac

torrefazionegoriziana

Brand

S.GIUSTO

Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.