Lavazza Expert Crema e Aroma

18,98 

Lavazza Expert Crema e Aroma je talijanska tamno pržena kava u zrnu.
Lavazza Expert Crema e Aroma mješavina se sastoji od 30% kave arabica iz Srednje i Južne Amerike i 70% robuste iz Azije i Afrike.
U šalici možete očekivati ​​note tamne čokolade i začina.
Lavazza Expert popularna je u kafićima i restoranima, odlična i za kućne aparate za kavu. Ukusna kao crna kava kao i kava s mlijekom.
Zbog visokog sadržaja robuste zasigurno će vam podići razinu energije.

I u velikim štednim pakiranjima.

Kategorije: ,
Opis

Opis

Luigi Lavazza osnovao je tvrtku 1895. godine u Torinu.
Lavazza svoju kavu nabavlja iz Kolumbije, Kostarike, Gvatemale, Hondurasa, Brazila, Indonezije, Ugande, Meksika i Sjedinjenih Država.
Većina Lavazza kave je mješavina Arabice i Robuste.
Međutim, neka Lavazza kava je 100% Arabica.

Lavazza je kava izvrsne kvalitete i provjerena robna marka.

Određivanje najbolje Lavazza kave ovisi o vrsti opreme koju koristite za kuhanje espressa. Bilo da se radi o tradicionalnom aparatu za barista ili automatskom aparatu za kavu u zrnu, različitim strojevima potrebna su različita zrna kako bi dobili najbolju ekstrakciju iz vaših zrna kave. Određene mješavine Lavazze ipak rade bolje u profesionalnom stroju, jer daju dosljednost, kvalitetu i okus.

U nedoumici, obratite nam se i naš tim rado će Vas savjetovati pri izboru.

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Pakiranje

Kava u zrnu

proizvodac

lavazza

Brand

LAVAZZA

Proizvod

KAVA

Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.