Tražite li novi aparat za kavu za svoj ured?

Potaknite timski duh s besplatnim najmom aparata za kavu i vrhunskom LAVAZZA kavom!

Lovin nudi potpuno besplatno iznajmljivanje aparata za kavu kako bi razveselio vaše djelatnike. Dobra rješenja za kavu u uredu dokazano podižu moral i unapređuju socijalnu interakciju među zaposlenicima. Lovin nije samo brend, već vaš partner u stvaranju modernog radnog okruženja.

Uz našu ponudu, kvalitetna kava postaje dostupna svima. Vaši zaposlenici će uživati u vrhunskom okusu kave, što potiče produktivnost i osjećaj zajedništva. Kontaktirajte nas danas kako biste iskoristili ovu sjajnu ponudu i unaprijedili atmosferu u svom uredu.

PONUDA PRILAGOĐENA VAŠIM POTREBAMA

Naš cilj je pružiti vam najbolje moguće iskustvo s Lavazza kavom u vašem uredu, potičući zadovoljstvo i produktivnost vaših zaposlenika. Kreirat ćemo personaliziranu ponudu koja odgovara mjesečnim potrebama vaših zaposlenika. Besplatni najam aparata za kavu uz plaćanje samo potrošene kave čime optimizirate vaše resurse i troškove.

Prednosti najma aparata za kavu:
✓ Montaža aparata za kavu
✓ Upute o korištenju
✓ Besplatan servis/ zamjena aparata
✓ Uvijek dostupne količine LAVAZZA kave
✓ Besplatna dostava, u pravilu u roku od 48 sati od dana narudžbe

Mi u Lovinu razumijemo da je ured s odgovarajućim aparatom za kavu i LAVAZZA kavom sretan, dobar i produktivan, stoga nas kontaktirajte za ponudu prilagođenu vašim stvarnim potrebama.