GORIZIANA CAFFÈ AROMA CLASSIC 250gr

3,98 

SELEZIONE ROSSA

Skladna mješavina kava arabica i robusta – spoj iz kojeg se rađa kremasta kava, ugodne arome, pogodna za one koji vole jači okus. Klasični talijanski espresso s punom šalicom posebnosti koje ga čine svjetski poznatim.

250gr

Opis

Opis

Torrefazione Caffe Goriziana

Tvrtka Torrefazione Caffe Goriziana osnovana je 1967. godine, a od 1991. godine tvrtka je u vlasništvu slovenske obitelji Rogelj, koja živi u Italiji.
Točnost i pažljiva kontrola kvalitete vodili su nas kroz razvoj tvrtke. Goriziana kava danas je sinonim za vrhunsku kavu.

Torrefazione Caffe Goriziana je dobitnik Certifikata kvalitete koji dodjeljuje i nadzire Torrefattori di Caffe.

Patentirani “Espresso Italiano di Qualitá” mogu koristiti samo pržionice čije mješavine kave zadovoljavaju stroge kriterije kvalitete.

 

Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.