7. siječnja 2020. Lavazza asortiman

Lavazza asortiman

Od 1895. godine četiri generacije obitelji Lavazza posvetile su svoj život kavi.
Jedna ukusna šalica i biti će Vam jasno zašto je Lavazza u Italiji najdraža kava.
Lavazza vam garantira odličan espresso. Neka naša strast bude i Vaše zadovoljstvo.
Širenje arome i kvalitete talijanskog espressa u cijelom svijetu oduvijek je bio glavni cilj Lavazze.
Danas je Lavazza lider u pogledu kvalitete i u cijelom je svijetu prepoznata kao simbol talijanskog espressa i Talijana.

Zato Vam mi u Lovinu nudimo kompletnu paletu proizvoda koji mogu zadovoljiti sva nepca, potrošačke navike i načine pripreme kave.

Često nas pitaju hoće li jedna mješavina imati bolji ukus od druge, a odgovor je uvijek da je okus subjektivna stvar, što jedna osoba voli druga ne znači nužno da će se i drugima sviđati.
Kvalitetu možemo koristiti i kao vodič, ali nečiji favorit nipošto ne mora biti najskuplja mješavina. 

Lavazza Super Crema 1000g

Super Crema oduvijek je bila naša najprodavanija kava  jer nudi najbolju ravnotežu između cijene i kvalitete.
Također ima nešto u tome što možete s njom napraviti gotovo bilo koju vrstu kave i ona će i dalje biti odlična.
Napravite espresso i dobit ćete gustu kremu (kao što bi ime sugeriralo), ali probajte i  bijelu kavu s dva šećera i šalicom karamelnog sirupa i ona će i dalje imati okus kave, za razliku od nekih drugih mješavina koje se tu okusom izgube.
Super Crema je pomiješana s ispranim zrncima brazilske kave kako bi joj se dala dubina, te drugim sortama iz Srednje Amerike i Indonezije, kako bi dobila kremastu teksturu po kojoj je poznata.
Srednje je pečena kako biste očekivali, tako da nije previše blaga, ali nije gorka.

 

 

 

Lavazza Gran Espresso 1000g

Mješavina iz srednjeameričkog, gornjoameričkog i azijskog zrna kako bi mu se osigurao uravnotežen okus, a srednje je pečen za proizvodnju kave koja je jačeg od prosječnog ukusa. Postoje nagovještaji začina i čokolade koji se izvlače postupkom pečenja. Kao i sva zrna kave Lavazza, pogodkavaan je za izradu gotovo svih napitaka iz kave na bazi espressa, ali posebno je prikladna za espresso ili makijato. 

 

 

 

Lavazza Crema e Aroma 1000g

Ovo je uveliko slično ukusu i cijeni Super Crema s nešto svjetlijim i voćnijim okusom. 
Kao i mnoge mješavine, proizvodi se od zrna Robusta i Arabice. 
Međutim, za razliku od nekih drugih mješavina, zrna Robuste su vrlo kvalitetna, dok su arabike mješavina i opranih i nepranih zrna.
Najbliže je Super Cremi u rasponu Lavazze, sa stvarno izvrsnim okusom koji biste očekivali od daleko skuplje mješavine.
Ima prilično težak okus, vjerojatno zbog prisutnosti Robusta, pa je stoga dobar izbor za kave poslužene sa sirupima za aromatiziranje, ali i za ledenu kavu. 

Lavazza Top Class 1000g

Definitivno jedan od najjačih okusa u rasponu Lavazze. Ova kava srednje je pečena i čini se da je najprikladnija za kraća pića od kave, uključujući ristretto, espresso, bijelu i makijato.
Lavazza Top Class puna je espresso kava s vrlo intenzivnim i postojanim aftertasteom.
Ova odabrana mješavina finih arapskih i posebno ispranih robusta s Jave rezultira bogatim okusom i aromom. Čini gustu kremu, ugodnu bez obzira pijete li espresso ili mliječni cappuccino.
Uz Lavazza Top Class moguće je skuhati ukusnu kapu za kap po kap. 
Međutim, doista sjaji u espresso napicima na bazi mlijeka, gdje je dovoljno jak da se primijeti preko mlijeka i ostalih konkurentskih okusa. Ovo je kremasti užitak za mnoštvo za vašu svakodnevnu šalicu!

 

 

 

Lavazza Decaffeinato 875 g

Bez obzira na to što je bez kofeina, ovo je zaista sjajna kava.

Lavazza Dek je kava bez kofeina koja se prerađuje u vodi, što znači da nije prošla kroz postupak bezdefeta koji koristi neugodne kemikalije, i stoga nije dobila neugodan okus koji je nekada davao bezalkoholnom piću tako loše ime.
Napravljena je i korištenjem 100% zrna Arabica kave, tako da stvara dobru kremu, a ima aromu i ukus koji idu uz vrhunsku marku kave. Sadržaj Arabice znači da je posebno prikladan za pića na bazi espressa s visokim udjelom mlijeka, poput bijele kave i capuccina, a također dobro djeluje i sa sirupima za aromatiziranje.

 

 

 

Nadamo se smo Vam barem malo suzili odabir, i da ćete uskoro uživati ​​uz kavu Lavazza!

 

 

 

 

 

 

Otvori chat
1
Pozdrav! Kako Vam možemo pomoći?