Kava Lavazza SPECIAL EDITION KAFA 500 g

31,79 

Lavazza je stvorila most između luksuznog i različitog. Što želimo i čemu težimo. Ono što nas čini različitim i posebnim. Lavazza je oboje postigla svojim inovativnim pristupom – s izvornim podrijetlom kave, Kafa je u naš svijet donijela najviše premium kave na svijetu.

Kafa predstavlja autentičnost, originalnost u cijeloj svojoj biti. To je najcjenjenija kava na svijetu. To je više od kave. To je prva kava na Zemlji.

Sve započinje u visinama etiopske prašume, gdje su najcjenjenija i najkvalitetnija zrna kave rasla na malom području u nezagađenom i prirodno plodnom tlu, a čije je područje UNESCO-ova kulturna baština klasificirala kao prirodnu biosferu.

Kava karakteristične cvjetne arome s primjesom meda i datulja s notama zrelih trešanja

Okus: aromatično
Porijeklo: Etiopija, Kafa regija
Izbor: 100 % Arabica
Pečenje: medium
Note: med i višnje
Idealno: Espresso

Kategorije: ,
Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.