-3%Rasprodano

Starbucks Dolce Gusto Madagascar Vanilla

5,99 

Starbucks® Madagascar Vanilla by NESCAFÉ® Dolce Gusto® odličan je prijedlog za ljubitelje kave s dodatkom mlijeka. Nastao na bazi cijenjenog sastava Starbucks Espresso Blonde Roast, odnosno nježno prženih zrna Arabice (100%), koja zavode suptilnom slatkoćom bez gorčine. U izdanju Starbucks Dolce Gusto Macchiato Madagascar Vanilla, okus kave upotpunjen je aromom vanilije s Madagaskara i pahuljastom mliječnom pjenom.

Neto količina:6 kapsula kave x 16,5 g; 6 kapsula mlijeka x 5,5 g=132 g

Sastav: punomasno mlijeko u prahu (70,7%), šećer (29%), prirodna aroma vanilije. Može sadržavati SOJU.

Nema na zalihi

Opis

Opis

Starbucks priča počinje 1971. duž popločanih ulica povijesne tržnice Pike Place u Seattleu. Ovdje je Starbucks otvorio svoju prvu trgovinu, nudeći svježe pržena zrna kave, čaj i začine iz cijelog svijeta koje su kupci mogu ponijeti kući. Naziv je nadahnut klasičnom pričom “Moby-Dick”, evocirajući pomorsku tradiciju ranih trgovaca kavom.

Deset godina kasnije, mladi Njujorčanin po imenu Howard Schultz prošetat će kroz Starbucksova vrata i biti će očaran Starbucks kavom još od prvog gutljaja. Nakon što se 1982. godine pridružio tvrtki, druga popločana cesta dovest će ga do još jednog otkrića. Na putovanju u Milano 1983. Howard je prvi put iskusio talijanske kavane, a vratio se u Seattle nadahnut da donese toplinu i umjetnost talijanske kulture ispijanja kave u Starbucks. Do 1987. Starbucks mijenja svoje smeđe pregače zelenima i kreće u sljedeće poglavlje kao kavana.

Starbucks se uskoro širi i na Chicago i Vancouver u Kanadi, a zatim u Kaliforniju, Washington, D.C. i New York. Do 1996. prelazi Pacifik kako bi otvorili svoju prvu trgovinu u Japanu, Nakon čega slijedi Europa 1998. i Kina 1999. Tijekom sljedeća dva desetljeća Starbucks raste i us vojim kafićima i trgovinama prima milijune kupaca svaki tjedan te postaje važan dio strukture desetak tisuća četvrti diljem svijeta.

Iz Starbucksa poručuju: U svemu što radimo, uvijek smo posvećeni našoj misiji –  svakom šalicom, svakim razgovorom, svakom zajednicom, njegujemo neograničene mogućnosti povezivanja ljudi. 

Kava je u našem srcu, nadahnjuje naše umijeće i pokreće inovacije – u našim pićima, našoj hrani, našim trgovinama i novim načinima na koje vam donosimo iskustvo Starbucksa gdje se god nalazili.

Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.