Degustacijski paket E.S.E. cialde

31,60 

Degustacijski paket četiri svjetska proizvođača E.S.E. jastučića kave  – Lavazza, Illy, Nescaffe i S. Giusto. Najveći brendovi okupljeni u jednom paketu.

Čak 111 kava u paketu.

Lavazza Crema e Gusto Classico najtraženiji je Lavazza okus. Daje kremasti espresso intenzivnog okusa i delikatnog mirisa profinjenog drva. Intenzitet: 8/10. Pakiranje od 50 E.S.E. jastučića, pojedinačno pakiranih, 7 g, ukupno 350 g

Illy ESE  Classico jastučići – dugotrajna slatkoća i nježne note karamele, cvijeta naranče i jasmina. 18 pojedinačnih E.S.E jastučića u novoj, ekološki prihvatljivoj kartonskoj kutiji, 125 g

Nescafe ESE jastučići – mješavina zrna kava arabice i robuste mljevena i pakirana u pojedinačnim pakiranjima. 25 E.S.E. jastučićau pakiranju, 175 g (25 kom x 7 g)

S.Giusto Cremoso cialde mješavina je pažljivo odabrane kvalitete arabica i robusta kave, a rezultat je ravnoteža okusa koja kombinira bogato i postojano tijelo  s punom i ekskluzivnom aromom. 18 E.S.E cialdi u pakiranju

Dostupno i u pojedinačnom pakiranju:

Kava u kapsulama

Opis

Opis

Što su E.S.E. cialde ili jastučići?

E.S.E. je skraćenica za ” Easy Serving Espresso“. Sadrži točnu količinu smjese za pripremu jednog espressa koji ima prekrasnu kremu.
Format ESE cialde ili jastučići jedan su od danas popularnih unaprijed pakiranih formata za pripremu espressa u jednoj šalici i savršen su izbor za strastvene ljubitelje pravog espressa, koji se sad može pripremati i kod kuće. Daje izvrstan okus svježe mljevene kave pri svakoj pripremi.

E.S.E. cialde sastoji se od malog okruglog jastučića mljevene kave, omotanog u slojeve mekane i prozračne papirnate membrane. Cialda, sa svojim okruglim oblikom i mekoćom, omogućuje vam da dozu mljevene kave uvijek držite spremnu za upotrebu. E.S.E. cialde omogućuju pripremu najdražeg espressa na ekološko prihvatljiv način.

 

Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.