Lavazza Tierra Alteco espresso set – šalica i tanjurić

5,80 

Lavazza Tierra Alteco espresso šalice i tanjurići idealni su za poslužiti vrhunsku kavu kod kuće, na poslu, a prikladni su i za razne događaje. Savršeni i kao poklon.

Set je izrađen od izdržljivog bijelog porculana premium kvalitete.

S elegantnim Alteco simbolom i uz prepoznatljiv šareni dizajn  Lavazza Tierra Alteco.

Set se sastoji od jedne šalice 0,6 l  i pripadajućeg tanjurića.

SKU: 24-1-1-2-1 Kategorije: , ,
Opis

Opis

Priča o održivosti stoji iza svake šalice!

La Reserva de ¡Tierra! Alteco je mješavina kave iz regije Chiapas (Meksiko), gdje Lavazza zaklada podupire više od 900 farmera.  Podupire ih redovitim edukacijama o održivim poljoprivrednim praksama za poboljšanje kvalitete kave kao i s obnovom plantaža kroz poboljšane sorte sadnica kave, a u cilju povećanje produktivnosti i otpornosti na klimatske promjene.

Njegujući ovaj brend, Lavazza je osmislila i proizvela dodatan pribor – setove šalica i tanjurića Tierra Alteco.

Set šalica i tanjurića izrađen je u čast mješavine kave Lavazza Alteco Organic. Alteco je vrhunska mješavina 100% organskih bio zrna kave posvećena 100% održivoj poljoprivredi.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

LAVAZZA

Kolekcija

ŠALICA ZA CAPPUCCINO

Proizvod

POPRATNI MATERIJALI

Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.