Omekšivač vode OSCAR 90

6,80 

 

 

Omekšivači vode marke BILT, modeli OSCAR 90/150/300 namjenjeni su za jednokratnu uporabu (godinu dana ili određen broj litara vode). Posebna mješavina smola garantira apsolutne bakteriološke uvjete u uređaju.

Omekšivači vode OSCAR 90 inovativni su uređaji koji se upotrebljavaju u malim aparatima za kućanstva, urede, barove i služe za uklanjanje kamenca.

Oscar 90 – broj litara pri 10 KH – 250 L

 

Opis

Opis

Ugradbeni omekšivač vode za aparat za kavu OSCAR90
Ovaj OSCAR filter poboljšava kvalitetu vode u vašem espresso aparatu. Apsorbirat će moguću količinu teških metala, smanjiti tvrdoću vode i osigurati da vaša kava uvijek bude izvrsna!

Izvadite filter od smole iz plastične vrećice, isperite pod hladnom vodomm kako bi aktivirali granule i stavite ga u spremnik espresso aparata. OSCAR će vodu tretirati cijelu godinu.

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Proizvod

POPRATNI MATERIJALI

Brand

BILT

Pakiranje

KOMAD

Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.