GIMOKA Deciso Nespresso kapsule 10/1

3,49 

Gimoka Nespresso Deciso je snažna, kompaktna i intenzivna mješavina kave u Nespresso kompatibilnim kapsulama. Zrna robuste iz Indonezije i Indije. Espresso s očaravajućim tijelom koji pruža mješavinu mirisa nezaslađenog kakao praha i suhog voća. Tamniji proces prženja daje ovoj mješavini snažan okus dragocjenog drva koji na nepcu ostavlja dugotrajan i pun okus koji ostaje.
Sastav: 100% robusta
Prženje: tamno
Intenzitet: 13/13
Pakiranje: 10 kapsula, Nespresso kompatibilnih

Opis

Opis

GIMOKA GRUPA

Gimoka je dio Gimoka Grupe, jedne od vodećih talijanskih tvrtki za prženje sirove kave. Osnovana 80-ih godina, tvrtka se s vremenom razvijala i postala igrač od međunarodnog značaja – trenutno izvozi u više od 50 zemalja. Grupa je organizirana u dvije poslovne jedinice: Mljevena kava i Kava u zrnu te Porzionato (E.S.E. jastučići i kapsule), a kako bi se osigurala tehnološka kontrola nad procesima i temeljnim fazama transformacije i pakiranja kave.

MLJEVENA KAVA I ZRNO I E.S.E. I KAPSULE

Gimoka je tvrtka specijalizirana za proizvodnju kave čija je glavna snaga kontrola nad cijelim lancem proizvodnje – od nabave sirovina, preko nadzora svih faza vezanih uz prženje i mljevenje kave, do aktivnosti pakiranja i enkapsulacije, pa sve do distribucije gotovog proizvoda u različitim oblicima. Kompanija, s poslovnom jedinicom mljevenja i zrna, te E.S.E. i kapsula, u stanju je zadovoljiti sve potrebe koje je tržište izrazilo, nudeći rješenja za profesionalno područje i za domaću potrošnju.

RAST I RAZVOJ

Gimoka je posljednjih godina krenula putem menadžerskog rasta i jačanja specijaliziranih vještina, s naglaskom na razvoj mješavina, kvalitetu procesa, ulaganja u proizvodnju i prženje, jasno potvrđujući granice svoje osnovne djelatnosti: svestranu kavu, bilo mljevenu, u zrnu ili ambalažu pojedinačno pakiranih kapsula.

MADE IN ITALY

Sadašnja Gimoka grupa ima vrlo daleke korijene – poduzetnički projekt rođen je zapravo krajem 80-ih, zahvaljujući snažnoj strasti prema kavi i poduzetničkim vještinama Ivana Padellija; osnivača i danas predsjednika, a koja je s vremenom rasla zahvaljujući brojnim ulaganjima usmjerenim na jačanje svoje prisutnosti na tržištu i koja je, iako je imala iznimnu evoluciju, oduvijek bila obilježena vrijednošću i strašću prema radu, tipičnim elementima izraza Made in Italy.
Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.