Rasprodano

CIMETINO keksi za ugostiteljstvo

29,03 

Keks intenzivnog mirisa za što je zaslužan glavni ljekoviti sastojak – cimet.

Zbog čega je ovaj keks tako fantastično dobar i neodoljiv jest i maslac koji ga skladno upotpunjuje. Ono što ovaj keks najviše voli jesu druženja za vrijeme hladnih dana te se stisnuti uz šalicu toplog čaja u vašem omiljenom kafiću. Da bi reklama i priča bila još bolja, možemo napraviti i brendirano pakiranje s Vašim logom bez povećanja cijene.

Pakiranje 500 komada.

Nema na zalihi

Kategorije: ,
Opis

Opis

Keks intezivnog mirisa za što je zaslužan glavni ljekoviti sastojak – cimet. Zbog čega je ovaj keks tako fantastično dobar i neodoljiv jest i maslac koji ga skladno upotpunjuje. Ono što ovaj keks najviše voli jesu druženja za vrijeme hladnih dana te se stisnuti uz šalicu toplog čaja u vašem omiljenom kafiću.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

DELICIA

Proizvod

UGOSTITELJSKI KEKSI

Pakiranje

UGOSTITELJSKO PAKIRANJE

Kolekcija

UGOSTITELJSKI KEKS

Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.