Manner mini napolitanke

20,40 

Manner mini napolitanke 300 x 4,2 g

Manner napolitanke imaju pet slojeva nježnih vafla ispunjenih s četiri sloja najfinije kreme od kakaa i lješnjaka.
Napolitanke su veličine zalogaja.

Kategorije: ,
Opis

Opis

Manner mini napolitanke 300 x 4,2 g

Manner napolitanke imaju pet slojeva nježnih vafla ispunjenih s četiri sloja najfinije kreme od kakaa i lješnjaka. Napolitanke su veličine zalogaja.

Godine 1898. osnivač tvrtke Josef Manner 1. izumio je Manner Original napolitanke: pet slojeva nježnih vafla, punjeni s četiri sloja najfinije kreme od kakaa i lješnjaka. Svima dobro poznate i omiljene „Manner napolitanke“ napravljene su od najfinijih sastojaka i jamče poseban užitak. Još odavno popularne „Manner napolitanke“ prate generacije u svim životnim situacijama.

Jeste li znali?

Manner Originala napolitanke izumio je 1898. godine osnivač tvrtke Josef Manner I. Format i osnovni recept ostali su nepromijenjeni do danas. Trenutno se u Mannerovoj trgovini na Trgu sv. Stjepana u Beču dnevno proda do 4000 napolitanki. Svake sekunde širom svijeta grickaju se dva pakiranja Manner Napolitanki. To je više od 172 800 pakiranja dnevno, preko 63 milijuna komada godišnje.

 

Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.