Tamper za espresso kavu Fiorenzato

81,25 

Tamper za kavu poznatog svjetskog brenda Fiorenzato služi za savršeno pritiskanje kave u ručki aparata za kavu. On je osnovno pomagalo svakog bariste. Ispravno pritiskanje kave je jedan od ključnih faktora koji utječu na kvalitetu omiljenog napitka.

Rad s ovim tamperom je izrazito ugodan, zahvaljujući njegovoj solidnoj težini, ergonomiji i materijalima od kojih je izrađen.

Ručka tampera je izrađena od drva, logo je otisnut na vrhu ručke.  Baza tampera je izrađena od nehrđajućeg čelika.

 

 

 

Opis

Opis

Tamper za espresso kavu marke Fiorenzato. Tamper je alat koji se koristi za pakiranje (ili “tampiranje”) espresso kave u košaricu aparata za espresso. Svrha tampera je ravnomjerno pakiranje kave za kvalitetan espresso.

 

TEHNIČKI PODACI

Promjer: 58 mm

Materijal: nrhrđajući čelik (dno)

Materijal ručke; drvo

Visina: 92 mm

 

Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.