GORIZIANA CAFFÈ EXTRA GOLD 250g

4,65 

SELEZIONE

Ova mješavina koja ističe najbolje karakteristike kave izvanredan je rezultat odabira najkvalitetnijih arabica kava na svijetu.
Ugodnog i slatkog okusa te okusa najfinijeg likera, čokoladne arome, uravnotežne kiseline i izvrsnog tijela.

Vrhunac linije Goriziana utjelovljuje istinsku strast za ispijanjem

Neto: 250 gr
Vrsta: mljevena kava

Opis

Opis

Torrefazione Caffe Goriziana

Tvrtka Torrefazione Caffe Goriziana osnovana je 1967. godine, a od 1991. godine tvrtka je u vlasništvu slovenske obitelji Rogelj, koja živi u Italiji.
Točnost i pažljiva kontrola kvalitete vodili su nas kroz razvoj tvrtke. Goriziana kava danas je sinonim za vrhunsku kavu.

Torrefazione Caffe Goriziana je dobitnik Certifikata kvalitete koji dodjeljuje i nadzire Torrefattori di Caffe.

Patentirani “Espresso Italiano di Qualitá” mogu koristiti samo pržionice čije mješavine kave zadovoljavaju stroge kriterije kvalitete.

Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.