Tamper 58 mm ECG

18,16 

Tamper za porta filter 58 mm je nezamjenjiv alat za pripremu espressa za sve bariste. Tamper je alat koji se često koristi u pripremi espresso kave.

Opis

Opis

Tamper za porta filter 58 mm je nezamjenjiv alat za pripremu espressa za sve bariste. Tamper je alat koji se često koristi u pripremi espresso kave. Bariste koriste tamper kako bi komprimirali mljevenu kavu u filtarsku košaru (portafilter) prije nego što se pokrene espresso aparat. Pravilno tampiranje kave ključno je za pripremu izvrsnog espressa, jer pomaže u postizanju pravilnog pritiska i ravnomjerne ekstrakcije. Bariste obično prakticiraju i usavršavaju tehniku tampiranja kako bi postigli konzistentne rezultate i okuse u svojim espresso napicima.

 

Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.