S. GIUSTO DECAFFEINATO CIALDE 18/1

5,99 

Mekana i baršunasta mješavina sa sadržajem kofeina koja ne prelazi 0,1 %.
Savršen izbor za one koji se ne žele odreći dobre kave.
Cialde/ jastučići/ filteri sa kavom
*1 pakiranje sadrži 18 papirnatih doza.

Opis

Opis

Što su ESE pods?

ESE Pod (još poznati kao i cialda ili jastučići kave ) se sastoji od malog okruglog jastučića mljevene kave, omotanog u dva sloja mekane i prozračne papirnate membrane.
Cialda, sa svojim karakterističnim okruglim oblikom i svojom mekoćom, omogućuje vam da dozu mljevene kave uvijek držite spremnu za upotrebu.

ESE je skraćenica za ” Easy Serving Espresso ” jer sadrži točnu količinu smjese za pripremu jednog espressa koji ima prekrasnu kremu i najbliže je rezultatu s portafilter aparatom za kavu. Format ESE pod naznačio je danas popularne unaprijed pakirane formate za pripremu kave s jednom šalicom i ostaje popularan izbor za strastvene ljubitelje kave kod kuće.
Za izvrstan okus svježe mljevene kave svaki put.
Na našoj web stranici pronaći ćete  izbor najboljih cialda kave marke S Giusto i Lavazza (ESE espresso mahune), prikladnih za vaš ukus i potrebe.
Jake ili nježnije mješavine, aromatizirane ili bez kofeina.

Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.