Nescafe ESE jastučići 25 kom.

9,30 

  • Nescafe ESE jastučići, novitet su brenda Nescafe. Ova mješavina zrna kava arabice i robuste mljevena je i pakirana u pojedinačnim pakiranjima.

Nescafe ESE jastučići odnosno cialde idealni su za mjesta s manjom potrošnjom kave, ali i za kavoljupce koji uvijek žele najvišu kvalitetu kave u svojoj šalici.

25 ESE jastučića pojedinačno pakiranih

175 g (25 kom x 7 g)

 

 

 

Opis

Opis

ESE je skraćenica za međunarodni, besplatni standard “Easy Serving Espresso”. Za razliku od zatvorenih sustava za kavu, koji uglavnom dopuštaju korištenje aluminijskih ili plastičnih kapsula vezanih uz marku, ESE pods može koristiti više od 400 proizvođača kave s raznim aparatima za kavu. (ESE) mahune se također nazivaju Servings ili Cialde i manje su i jače od standardnih mahuna kave. Kombinacija visokokvalitetnog espressa s praktičnim i ekološkim ESE standardom nudi 100% užitak kave.
ESE mahune osiguravaju jednostavnu i čistu pripremu.

  • NESCAFÉ® jastučići pojedinačno pakirani
  • 25 porcija espressa

Proizvedeno u: EU
Sadržaj kofeina: s kofeinom
Skladištenje: skladištiti na hladnom i suhom
ESE cialda se pakira u zaštitnoj atmosferi.

Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.