Lavazza Premium poklon set

66,23 

Lavazza Premium set sadrži vrhunsku Gold Selection kavu u zrnu od 1 kg. Kava se sastoji od  80% kave arabica i 20% indonezijske kave robusta, a pripremljena šalica kave daje  intenzivan okus i bogatu kremu. Uz Lavazza Blue Touch liniju šalica otkrijte poseban stil, dizajn i užitak ispijanja kave u šalici koju je i dizajnirala Lavazza.
Uživajte u jednoj od najboljih talijanskih kava iz jedne od poznatih Lavazzinih šalica za kavu. U setu se nalaze i pripadajuće posebno dizajnirane Lavazza žličice za cappucino. Želite li impresionirali svoje goste i obitelj potpunim iskustvom Lavazza kave, ovo je poklon za vas. Uz ovaj Lavazza Premium set učinite svoj događaj ispijanja kave posebnim ili poklonite savršen poklon.

Specifikacije

Kava Lavazza Gold Selection, u zrnu, 1 kg

Šalica za capuccino Lavazza Blue Touch Premium s tanjurićem, 6 kom

Materijal: porculan

Zapremnina: 0,19 l

Žličice Lavazza za capuccino, 6 kom

Materijal: inox

 

Kategorije: ,
Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.