Lavazza Alteco BIO poklon set

52,96 

Lavazza predstavlja svoj prvi organski proizvod: Alteco.
Alteco znači nadmorska visina na esperantu, jeziku stvorenom da ujedini ljude. Ovaj proizvod zapravo dolazi iz planina Srednje Amerike, gdje je Lavazza odabrala svoje vrhunske kave arabica i pomiješala ih s kvalitetnom robustom uzgojenom u nezagađenom području. Lavazza Alteco je mješavina koja dolazi iz nekontaminiranih planinskih područja, sa farmi koje se bave organskim uzgojem kave, a rezultat je vrhunska, ekološki prihvatljiva organska mješavina koja istinskim kavoljupcima omogućuje jednostavnu i kontinuiranu pripremu najbolje kave u svojoj klasi odnosno slatki i fini espresso s baršunastom kremom i dugotrajnim okusom. Alteco je organski i održivi proizvod s organskim i UTZ certifikatom. U poklon setu dolaze i dvije visokokvalitetne mug šalice s elegantnim simbolom Lavazza Alteco.

Specifikacije

Kava

Okus: uravnotežen
60 % Arabica, 40 % Robusta
Medium pečenje
Note: note meda i suhog voća ostavljaju prostor za miris čokolade i prženih žitarica s postojanim okusom gorkog kakaa
Idealno: za espresso

Šalica

Materijal: keramika

Zapremnina: 0,3 l

 

Kategorije: ,
Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.