S.GIUSTO CREMOSO CIALDE 18/1

5,99 

Jedno pakiranje sadrži 18 papirnatih doza
Mješavina pažljivo odabrane kvalitete zrna kava arabica i robusta.
Rezultat je ravnoteža osjeta okusa koja kombinira bogato i postojano tijelo  s punom i ekskluzivnom aromom.
Cialde/ jastučići/ filteri sa kavom

 

Opis

Opis

Što su ESE pods?

ESE Pod (još poznati kao i cialda ili jastučići kave ) sastoji se od malog okruglog jastučića mljevene kave, omotanog u dva sloja mekane i prozračne papirnate membrane.
Cialda, sa svojim karakterističnim okruglim oblikom i svojom mekoćom, omogućuje vam da dozu mljevene kave uvijek držite spremnu za upotrebu.

ESE je skraćenica za ” Easy Serving Espresso ” jer sadrži točnu količinu smjese za pripremu jednog espressa koji ima prekrasnu kremu i najbliže je rezultatu s portafilter aparatom za kavu. Format ESE pod naznačio je danas popularne unaprijed pakirane formate za pripremu kave s jednom šalicom i ostaje popularan izbor za strastvene ljubitelje kave kod kuće.
Za izvrstan okus svježe mljevene kave svaki put.

Na našoj web stranici pronaći ćete  izbor najboljih jastučića kave vrhunskih brendova Lavazza, Illy, S Giusto i Nescafe (ESE espresso jastučići), raznih okusa, jake ili nježnije mješavine, aromatizirane ili bez kofeina.

 

Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.