Back
Previous product
Lavazza Espresso POINT Cremoso 50/1 13,68 

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,68 .

Illy ESE Classico kava 18/1

7,99 

Illy Espresso ESE Classico – jastučići kave imaju dugotrajnu slatkoću i nježne note karamele, cvijeta naranče i jasmina.

18 ESE jastučića

125 g

Opis

Opis

18 POJEDINAČNIH porcija (ESE EspressoPads) u novoj, ekološki prihvatljivoj kartonskoj kutiji.

ESE je skraćenica za međunarodni, besplatni standard “Easy Serving Espresso”. Za razliku od zatvorenih sustava za kavu, koji uglavnom dopuštaju korištenje aluminijskih ili plastičnih kapsula vezanih uz marku, ESE pods može koristiti više od 400 proizvođača kave s raznim aparatima za kavu. (ESE) mahune se također nazivaju Servings ili Cialde i manje su i jače od standardnih mahuna kave. Kombinacija visokokvalitetnog espressa s praktičnim i ekološkim ESE standardom nudi 100% užitak kave.
ESE mahune osiguravaju jednostavnu i čistu pripremu.

  • Illy-porcije pojedinačno pakirane
  • optimalno srednje tlo
  • priprema kao klasični espresso
  • Kutija sadrži 18 porcija espressa

Proizvedeno u: Italija
Sadržaj kofeina: s kofeinom
Skladištenje: skladištiti na hladnom i suhom
ESE cialda se pakira u zaštitnoj atmosferi.

Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.