Gimoka Dolce Gusto Intenso 16/1

5,10 

Znalačka mješavina 70% arabice i 30% robusta delikatnog okusa, ali s ugodnom intenzivnom aromom i punim tijelom, za kremastu kavu bogatog i snažnog okusa.  Karakteriziraju ju note gorke čokolade, a njezin naknadni okus je izražen i postojan.

Opis

Opis

Znalačka mješavina 70% arabice i 30% robusta delikatnog okusa, ali s ugodnom intenzivnom aromom i punim tijelom, za kremastu kavu bogatog i snažnog okusa.  Karakteriziraju ju note gorke čokolade, a njezin naknadni okus je izražen i postojan. Postojana kava boje tigrastog lješnjaka.

Kava nije samo trenutak užitka i opuštanja, ona je vaše svakodnevno razbuđivanje, izvor energije bez premca. Uživajte u svom danu koji započinje uz finu šalicu Espresso Gimoka Dolce Gusto!

Kompatibilnost s Nescafè® Dolce Gusto®

Talijanski espresso 100% kompatibilan s aparatima marke DOLCE GUSTO
Pakiranja od 16 kapsula.

Kolekcija Gimoka kapsula kompatibilnih s Nescafé Dolce Gusto nudi ljubiteljima kave novo sigurno utočište: zahvaljujući različitim kvalitetama i različitim okusima koji su prisutni u Lovin trgovini, svatko će moći pronaći i odabrati svoj omiljeni. Niz visokokvalitetnih okusa, drugačiji za svaki trenutak, uz mogućnost uživanja čak i u cappuccinu ili pravoj čokoladi.

Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.