Rasprodano

ECG Knockbox Nero

21,99 

ECG Knockbox Nero je jedan od proizvoda za bariste koji se koristi u pripremi espressa. ECG Knockbox Nero je proizvod koji vam može pomoći održavati radni prostor čistim i urednim tijekom pripreme espressa. Pomaže vam da brzo i učinkovito uklonite kavu koja ostane u filtarskoj košari nakon ekstrakcije, što olakšava rad i pripremu sljedećeg espressa.

Nema na zalihi

Opis

Opis

ECG Knockbox Nero je jedan od proizvoda za bariste koji se koristi u pripremi espressa. To je knockbox, odnosno posuda ili ladica koja se koristi za udaranje ili “knocking” otpada od mljevene kave nakon što je espresso izvučen. Evo nekoliko ključnih značajki i informacija o ECG Knockbox Nero barista:

  1. Namjena: Knockbox se koristi za udaranje kave koja ostaje nakon ekstrakcije espressa iz filtarske košare ili portafiltera. Time se olakšava čišćenje i priprema za sljedeći espresso.
  2. Dizajn: ECG Knockbox Nero je elegantno i funkcionalno dizajniran knockbox.
  3. Lako čišćenje: Knockboxi su obično jednostavni za čišćenje.
  4. Estetika: Osim praktičnosti, ovaj knockbox odgovara estetici radnog okoliša.

ECG Knockbox Nero je proizvod koji vam može pomoći održavati radni prostor čistim i urednim tijekom pripreme espressa. Pomaže vam da brzo i učinkovito uklonite kavu koja ostane u filtarskoj košari nakon ekstrakcije, što olakšava rad i pripremu sljedećeg espressa.

Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.