Dilmah čaj listići čiste metvice 20/1

4,65 

Razbuđujuća metvica zaokružena blagom aromom koja na nepcu ostavlja svježinu i čistoću. Lagan napitak maslinasto zelene boje, s pomalo oštrom, paprenom osebujnošću Dilmah metvice.

Kategorija:
Opis

Opis

Dilmah Pure Peppermint Leaves čaj je čisti doživljaj mente u šalici, bez dodatnih aroma ili aditiva. Ovaj čaj odlikuje se jednostavnošću i čistoćom, pružajući istinski osvježavajući doživljaj.

Značajke:

  • Čista menta: Ovaj čaj je napravljen isključivo od listova mente, bez drugih dodataka. Menta je poznata po svojim osvježavajućim svojstvima.
  • 20 Vrećica po pakiranju: U svakom pakiranju dolazi 20 pojedinačno omotanih vrećica, čime se omogućuje jednostavno doziranje i priprema.

Okus i aroma: Ovaj čaj oduševljava jakim i prirodnim okusom mente. Svaki gutljaj donosi osvježavajuću notu mente koja će vas okrijepiti i osvježiti.

Savjet za posluživanje: Za pripremu ovog čaja, prelijte svježe prokuhanom vodom preko jedne vrećice čaja i ostavite da odstoji 3-5 minuta. Menta će se postupno otvarati, pružajući vam bogat okus i aromu.

Idealno za:

  • Opuštanje nakon obroka.
  • Osnaživanje tijekom dana.
  • Trenutke tišine i refleksije.

Dilmah Pure Peppermint Leaves čaj je savršen odabir za ljubitelje prirodnih okusa mente. Osvježite svoje trenutke s ovim čajem i dopustite si uživanje u autentičnom okusu mente u svakom gutljaju.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

DILMAH

Proizvod

ČAJ

Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.