Dilmah Earl Grey 25/1

5,31 

Zaronite u svijet luksuza s Dilmah Earl Grey čajem – savršenom kombinacijom crnog čaja i citrusnih nota bergamota. Svakom šalicom oživite svoje osjetila. Idealno za trenutke opuštanja ili druženja s dragim osobama.
Dilmah Earl Grey čaj dolazi iz Ratnapure. Crni cejlonski čaj prepun je antioksidansa i polifenola, jer se kod Dilmaha ručno beru samo dva gornja lista i pupoljak biljke čaja. Blago zemljani karakter ovog čaja lijepo je uravnotežen slatkom, cvjetnom aromom bergamota. Čuvajte na hladnom i suhom mjestu, hermetički zatvoren.

Kategorija:
Opis

Opis

Dilmah je jedinstvena marka čaja koju je stvorio i njegovao Merrill J. Fernando kako bi svoju strast za ‘pravim’ čajem podijelio s milijunima ljubitelja čaja diljem svijeta.

Merrill J. Fernando posvetio je svoj život čaju kada je 1950-ih vidio koncentraciju vlasništva u industriji čaja u rukama nekoliko velikih korporacija.
To je dovelo do komodizacije čaja. Odlučio je da će se u interesu ljubitelja čaja diljem svijeta i uroda koji je njegova zemlja proizvodila s toliko pažnje i umijeća boriti protiv ovog procesa komodizacije.

Trebalo mu je gotovo četiri desetljeća i 1988. godine pokrenuo je vlastiti brend – Dilmah. Dilmah je bila prva robna marka čaja u vlasništvu proizvođača i nudila je čaj ‘ubran, usavršen i pakiran‘ na izvoru. Za razliku od mješavina više podrijetla koje su monopolizirale police supermarketa, Dilmah je donio čaj koji je svježe pakiran na izvoru i stoga je bogat okusom i prirodnom dobrotom.

Dilmah je jedinstven brand koji se temelji na strastvenoj predanosti kvaliteti i autentičnosti čaja, on je također dio filozofije koja nadilazi trgovinu gledajući posao kao pitanje ljudske usluge. To je ono što Dilmah čini prvim etički proizvedenim čajem.

Merrill J. Fernando duboko vjeruje da nijedan posao nije moguć bez zajedničkih napora i predanosti njegovih dionika. Dobrotvorna zaklada MJF stoga je proširenje brige koja je prirodno bila darovana njegovom osoblju, a zatim je proširena na nacionalnu razinu. Njegov popis dionika uključivao je i okoliš. Tako je nastao Dilmah Conservation s ciljem njegovanja poštivanja okoliša i osiguravanja njegove zaštite poticanjem skladnog suživota čovjeka i prirode.

Poslovna etika i društvena odgovornost vode obiteljsko poduzeće, a te vrijednosti utjelovljene su u 6 Dilmahovih stupova; Integritet, kvaliteta, etika, kupac, tradicija i održivost.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brand

DILMAH

Proizvod

ČAJ

Dostava

Brza isporuka: Narudžbe do 13h isporučuju se sljedeći radni dan! Narudžbe zaprimljene do 13 sati isporučuju se sljedeći radni dan, uz brzu i pouzdanu uslugu.

Vrijeme isporuke ovisi o načinu plaćanja i dostupnosti proizvoda. Robu dostavljamo izravno na vašu adresu, težimo brzoj isporuci unutar 48 sati. Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana i drugih situacija poput lokacije i vanjskih okolnosti u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.

Naša je misija pružiti vam najbolju uslugu dostave koja odgovara vašim potrebama.