GIMOKA Nespresso mix 50 kom.

13,99  (105,41 kn)

POSEBNA PONUDA!
Gimoka Nespresso mix degustacijski je paket Nespresso kompatibilnih kapsula. Sastoji se od pet Gimoka okusa: Vellutato, Intenso, Cremoso, Deciso i Lungo.

Gimoka Nespresso Vellutato  Sastav: 100% arabica. Intenzitet: 8/13.

Gimoka Nespresso Intenso  Sastav: 50% arabica. 50% robusta. Intenzitet: 12/13.

Gimoka Nespresso Cremoso  Sastav: 70% arabica, 30% robusta. Intenzitet: 10/13.

Gimoka Nespresso Deciso  Sastav: 100% robusta. Intenzitet: 13/13

Gimoka Nespresso Lungo Sastav: 100% arabica. Intenzitet: 6/13
Gimoka mix sastoji se od 50 Nespresso kompatibilnih kaspula (5 okusa po 10 kom./1 kutijica od svakog od navedenih okusa)

*posebna promotivna ponuda vrijedi do 21.srpnja 2023. ili do isteka zaliha

Opis

GIMOKA GRUPA

Gimoka je dio Gimoka Grupe, jedne od vodećih talijanskih tvrtki za prženje sirove kave. Osnovana 80-ih godina, tvrtka se s vremenom razvijala i postala igrač od međunarodnog značaja – trenutno izvozi u više od 50 zemalja. Grupa je organizirana u dvije poslovne jedinice: Mljevena kava i Kava u zrnu te Porzionato (E.S.E. jastučići i kapsule), a kako bi se osigurala tehnološka kontrola nad procesima i temeljnim fazama transformacije i pakiranja kave.

MLJEVENA KAVA I ZRNO I E.S.E. I KAPSULE

Gimoka je tvrtka specijalizirana za proizvodnju kave čija je glavna snaga kontrola nad cijelim lancem proizvodnje – od nabave sirovina, preko nadzora svih faza vezanih uz prženje i mljevenje kave, do aktivnosti pakiranja i enkapsulacije, pa sve do distribucije gotovog proizvoda u različitim oblicima. Kompanija, s poslovnom jedinicom mljevenja i zrna, te E.S.E. i kapsula, u stanju je zadovoljiti sve potrebe koje je tržište izrazilo, nudeći rješenja za profesionalno područje i za domaću potrošnju.

RAST I RAZVOJ

Gimoka je posljednjih godina krenula putem menadžerskog rasta i jačanja specijaliziranih vještina, s naglaskom na razvoj mješavina, kvalitetu procesa, ulaganja u proizvodnju i prženje, jasno potvrđujući granice svoje osnovne djelatnosti: svestranu kavu, bilo mljevenu, u zrnu ili ambalažu pojedinačno pakiranih kapsula.

MADE IN ITALY

Sadašnja Gimoka grupa ima vrlo daleke korijene – poduzetnički projekt rođen je zapravo krajem 80-ih, zahvaljujući snažnoj strasti prema kavi i poduzetničkim vještinama Ivana Padellija; osnivača i danas predsjednika, a koja je s vremenom rasla zahvaljujući brojnim ulaganjima usmjerenim na jačanje svoje prisutnosti na tržištu i koja je, iako je imala iznimnu evoluciju, oduvijek bila obilježena vrijednošću i strašću prema radu, tipičnim elementima izraza Made in Italy.
Otvori chat
1
Pozdrav! Kako Vam možemo pomoći?