Akcija!

Lavazza Blue kava bez kofeina kapsule

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 328,13 kn uključ. PDV
Snižena cijena proizvoda: 175,55 kn uključ. PDV

Lavazza Blue Espresso kapsule bez kofeina dizajnirane su za ekskluzivnu upotrebu s aparatom Lavazza Blue Espresso.
Aromatična je mješavina 100% Arabice iz Brazila koja stvara slatku kremu s čokoladnim tonovima.

B.B. 30/08/22

Opis

Sustav Lavazza Blue

Sustav Lavazza Blue nastao je iz mašte tvrtke Lavazza sa sjedištem u Torinu , vodeće tvrtke u trgovini kavom u Italiji i svijetu.
Blue line može se pohvaliti nebrojenim pokušajima imitacije i potvrđena je kao jedna od najcjenjenijih zbog svog velikog asortimana i visoke kvalitete proizvoda. Lavazza Blue kapsule idealne su i za pauzu za kavu i za dobar jutarnji espresso, savršene za dočekati novi dan.

Lavazza Blue: jamstvo kvalitete.

Tvrtka Lavazza zaživjela je u Torinu prije više od 120 godina . Od tada, njegovo poštovanje kvalitete, visoki standardi i stalna sposobnost inovacija i isticanja izgradili su priču o prestižu i karakteru oko tvrtke.

BLUE sustav, koji je skraćenica za Best Lavazza Ultimate Espresso , ima za cilj donijeti kvalitetu svježe pripremljene mješavine na radni stol u svakom uredu ili na stolu u svakom domu.

Kako bi zajamčila bogatu i stalnu aromu tijekom vremena, kapsule su zatvorene na takav način da ponovno stvaraju svojstva očuvanja vakuuma unutar svake pojedinačne doze. Kava, unaprijed dozirana i zapakirana, spremna je za korištenje u uredskim aparatima ili u manjim aparatima za kavu za kućnu potrošnju.

Asortiman kapsula i mješavina zaista je izvanredan: od mekših i bogatijih sorti Arabice, do onih punog tijela, dobivenih miješanjem s najboljom Robustom.

Dopustite da vas iznenadi njihova praktičnost, ali prije svega neusporedivi mirisi i okusi.

Dodatne informacije

Pakiranje

proizvodac

Brand

Proizvod

,

Kolekcija

Možda će vam se također svidjeti…

Otvori chat
1
Pozdrav! Kako Vam možemo pomoći?