Lavazza Blue Cinque Paket

900,00 kn (119,45 €)

U ovoj posebnoj adventskoj ponudi u pakiranju vam donosimo čak pet pakiranja 100/1 Lavazza Blue kapsula, okusa prema izboru i prema posebnoj  promotivnoj cijeni.

Okusi: Tierra, Dolce, Intenso, Ricco. Okusi u Paketu Cinque mogu biti isti ili različiti.

Posebna ponuda vrijedi do 31.12.2022. godine ili do isteka zaliha.

 

*Molimo u Napomeni kod Checkouta navesti okus koji želite. Okuse je moguće birati do isteka zaliha pojedinog okusa.

 

Opis

Lavazza Blue

Sustav Lavazza Blue nastao je iz mašte tvrtke Lavazza sa sjedištem u Torinu , vodeće tvrtke u trgovini kavom u Italiji i svijetu.
Blue line može se pohvaliti nebrojenim pokušajima imitacije i potvrđena je kao jedna od najcjenjenijih zbog svog velikog asortimana i visoke kvalitete proizvoda. Lavazza Blue kapsule idealne su i za pauzu za kavu i za dobar jutarnji espresso, savršene za dočekati novi dan.

Lavazza Blue: jamstvo kvalitete.

BLUE sustav, koji je skraćenica za Best Lavazza Ultimate Espresso , ima za cilj donijeti kvalitetu svježe pripremljene mješavine na radni stol u svakom uredu ili na stolu u svakom domu.

Kako bi zajamčila bogatu i stalnu aromu tijekom vremena, kapsule su zatvorene na takav način da ponovno stvaraju svojstva očuvanja vakuuma unutar svake pojedinačne doze. Kava, unaprijed dozirana i zapakirana, spremna je za korištenje u uredskim aparatima ili u manjim aparatima za kavu za kućnu potrošnju.

Asortiman kapsula i mješavina zaista je izvanredan: od mekših i bogatijih sorti Arabice, do onih punog tijela, dobivenih miješanjem s najboljom Robustom.

Dopustite da vas iznenadi njihova praktičnost, ali prije svega neusporedivi mirisi i okusi.

Dodatne informacije

Pakiranje

proizvodac

Brand

Proizvod

,

Kolekcija

Možda će vam se također svidjeti…

Otvori chat
1
Pozdrav! Kako Vam možemo pomoći?