Starbucks Trio Fusion

16,99  (128,01 kn)

Starbucks trio Fusion vrhunska je jedinstvena kolekcija Dolce Gusto kapsula od tri okusa – House Blend Grande, Madagascar Vanilla Macchiato i Cappuccino.

Starbucks® Grande House by NESCAFÉ® Dolce Gusto® je aromatična, ali blaga mješavina zrna arabice (100%) s plantaža u Južnoj Americi. Njegov predivan okus poznat je gostima svjetski poznatog lanca Starbucks kafića od 1971. godine kao prva Starbucks mješavina. Odlikuje ga aroma s notama orašastih plodova, kakaa i karamele.

Neto količina: 12 kapsula kave x 8.5 g

Sastav: energetska vrijednost 1094kJ/267kcal, masti 17,1g od toga zasićenih 7,6g, ugljikohidrati 0,2g,  od čega šećeri 0,2g

Starbucks® Madagascar Vanilla by NESCAFÉ® Dolce Gusto® kava nastala je na bazi cijenjenog sastava Starbucks Espresso Blonde Roast, odnosno nježno prženih zrna arabice (100%), koja zavode suptilnom slatkoćom bez gorčine. U izdanju Starbucks Dolce Gusto Macchiato Madagascar Vanilla, okus kave upotpunjen je aromom vanilije s Madagaskara i pahuljastom mliječnom pjenom.

Neto količina:6 kapsula kave x 16,5 g; 6 kapsula mlijeka x 5,5 g=132 g

Sastav: punomasno mlijeko u prahu (70,7%), šećer (29%), prirodna aroma vanilije. Može sadržavati soju.

Starbucks® Cappuccino by NESCAFÉ® Dolce Gusto®   uravnotežena je i ugađajuća kava poznatog cappuccino okusa koji volite te koju možete pijuckati i u njoj uživati kod kuće.

Neto količina: 6 kapsula kave x14,5 g+6 kapsula mlijeka x5,5 g=120 g

Sastav: punomasno mlijeko u prahu (82,4%), šećer (17,6%). Može sadržavati soju.

Dostupno i u pojedinačnom pakiranju

Starbucks® Grande House

Starbucks® Madagascar Vanilla

Starbucks® Cappuccino

Opis

Starbucks priča počinje 1971. duž popločanih ulica povijesne tržnice Pike Place u Seattleu. Ovdje je Starbucks otvorio svoju prvu trgovinu, nudeći svježe pržena zrna kave, čaj i začine iz cijelog svijeta. Naziv je nadahnut klasičnom pričom “Moby Dick”, evocirajući pomorsku tradiciju ranih trgovaca kavom.

Deset godina kasnije, mladi Njujorčanin Howard Schultz prošetat će kroz Starbucksova vrata i biti će očaran Starbucks kavom od prvog gutljaja. Nakon što se 1982. godine pridružio tvrtki, druga popločana cesta dovest će ga do još jednog otkrića. Na putovanju u Milano 1983. Howard je prvi put iskusio talijanske kavane, a vratio se u Seattle nadahnut da u Starbucks donese toplinu i umjetnost talijanske kulture ispijanja kave. Do 1987. Starbucks mijenja svoje smeđe pregače zelenima i kreće u sljedeće poglavlje kao kavana.

Starbucks se uskoro širi i na Chicago i Vancouver u Kanadi, a zatim u Kaliforniju, Washington, D.C. i New York. Do 1996. prelazi Pacifik kako bi otvorili svoju prvu trgovinu u Japanu, Nakon čega slijedi Europa 1998. i Kina 1999. Tijekom sljedeća dva desetljeća Starbucks raste i u svojim kafićima i trgovinama prima milijune kupaca te postaje važan dio strukture desetak tisuća četvrti diljem svijeta.

Iz Starbucksa poručuju: U svemu što radimo, uvijek smo posvećeni našoj misiji –  svakom šalicom, svakim razgovorom, svakom zajednicom, njegujemo neograničene mogućnosti povezivanja ljudi. 

Kava je u našem srcu, nadahnjuje naše umijeće i pokreće inovacije -u našim pićima, našoj hrani, našim trgovinama i novim načinima na koje vam donosimo iskustvo Starbucksa gdje god se nalazili.

Otvori chat
1
Pozdrav! Kako Vam možemo pomoći?