Degustacijski paket E.S.E. cialdi

169,00 kn (22,43 €)

Degustacijski paket četiri svjetska proizvođača E.S.E. cialdi  – Lavazza, Illy, Nescaffe i S. Giusto. Najveći brendovi okupljeni u jednom paketu.

Lavazza Crema e Gusto sačinjena je od brazilske arabice i robuste istočne i jugoistočne Azije, za kremasti espresso s intenzivnim okusom, delikatnog mirisa profinjenog drva. Cialde ESE 44mm, kutija sadrži 18 papirnatih doza ESE 44mm

Illy ESE  Classico cialde ima dugotrajnu slatkoću i nježne note karamele, cvijeta naranče i jasmina. 18 pojedinačnih E.S.E cialdi  u novoj, ekološki prihvatljivoj kartonskoj kutiji, 125 g

Nescafe ESE cialde čini mješavina zrna kava arabice i robuste mljevena i pakirana u pojedinačnim pakiranjima. 25 E.S.E. cialdi u pakiranju, 175 g (25 kom x 7 g)

S.Giusto Cremoso cialde mješavina je pažljivo odabrane kvalitete arabica i robusta kave, a rezultat je ravnoteža okusa koja kombinira bogato i postojano tijelo  s punom i ekskluzivnom aromom. 18 E.S.E cialdi u pakiranju

 

Opis

Što su E.S.E. cialde ili jastučići?

E.S.E. je skraćenica za ” Easy Serving Espresso“. Sadrži točnu količinu smjese za pripremu jednog espressa koji ima prekrasnu kremu.
Format ESE cialde ili jastučići jedan su od danas popularnih unaprijed pakiranih formata za pripremu espressa u jednoj šalici i savršen su izbor za strastvene ljubitelje pravog espressa, koji se sad može pripremati i kod kuće. Daje izvrstan okus svježe mljevene kave pri svakoj pripremi.

E.S.E. cialde sastoji se od malog okruglog jastučića mljevene kave, omotanog u slojeve mekane i prozračne papirnate membrane. Cialda, sa svojim okruglim oblikom i mekoćom, omogućuje vam da dozu mljevene kave uvijek držite spremnu za upotrebu. E.S.E. cialde omogućuju pripremu najdražeg espressa na ekološko prihvatljiv način.

 

Otvori chat
1
Pozdrav! Kako Vam možemo pomoći?