Slikovni rezultat za goriziana caffe logo

 

Vrhunska espresso kava “Goriziana Caffe”za prave ljubitelje espresso kave. Prisutna u preko 35 država diljem svijeta.

 

Slikovni rezultat za goriziana caffe

#lovecoffeemakeitgood

Kvaliteta i proizvodnja : misija Torrefazione Goriziana mogla bi se sažeti u ove dvije jednostavne ključne riječi.

Kvaliteta u izboru sirovina, analiziranih i testiranih u laboratoriju za kontrolu kvalitete i inovacija s alatima posljednje generacije, u načinu obrade kave, odvojenom prženju za svako podrijetlo i pakiranju u praktično i ekološko pakiranje komercijalne informacije koje pruža posebna služba za korisnike uvijek dostupne za pomoć.

Proizvodnja u smislu kapaciteta, u stalnom rastu s naprednim postrojenjem za prženje koje može proizvesti 1.000 kg / sat, pogonom za skladištenje zelenih zrna kave koji može sadržavati do 40 tona i skladištem od 1.000 m2 namijenjenim samo za skladištenje kava.

Godine 2019. industrijskom pogonu dodan je stroj za prženje od 15 kg, opremljen istom tehnologijom industrijskog pržionice od 240 kg, namijenjen isključivo prženju organskih i specijalnih kava.

Zahvaljujući svom sartorijalnom načinu proizvodnje, Torrefazione Goriziana nudi fleksibilan proizvod prilagođen potrebama pojedinačnih trgovaca i distributera zahvaljujući širokoj paleti mješavina i formata, uključujući različite vrste kompatibilnih kapsula (Lavazza® * Espresso Point, Nespresso® *, Nescafè® * Dolcegusto® *).

Tijekom godina tvrtka je puno ulagala kako bi svojim kupcima zajamčila sve preciznije usluge, od profesionalnog usavršavanja u našoj školi kave, IBL – talijanski Barista Lab , do privatne marke, razvijajući još veću mogućnost potpuno prilagođenog proizvod.

* Zaštitni znak ne pripada Torrefazione Goriziana srl ​​niti bilo kojoj od njegovih dijeljenih tvrtki.

Tekst preuzet sa : Službene stranice kave Goriziana caffe