4. lipnja 2021.

O timu Lovin

O Lovinu

Lovin je mala tvrtka pokretana strašću. Kao i kod mnogo drugih i naš je put krenuo iz garaže i dan po dan, čak i kada se činilo da od svega treba dignuti ruke, zasukali bi rukave i krenuli u nove pobjede. Iskreno ponekad je bilo teško naći motiv. Živimo u Hrvatskoj gdje “malom” čovjeku ništa nije podređeno, ni olakšano, ali baš zato odlučni dokazati da se može ustrajali smo.

Ono što nas od prvog dana pokreće to je strast za vrhunskim proizvodima, u našem slučaju vrhunskom kavom i svom popratnom opremom, za taj usudili bi se reći neizostavan napitak svakog kućanstva, ugostiteljskog objekta, kao i tvrtke.

razne vrste lavazza kave, lovin šalice za kavu, lovin šećer za kavu
Lovin i Lavazza

Kava

Kava spada u napitke, ali složit ćete se ona je toliko više od samog napitka.
Kava je jutarnji ritual, budi naša osjetila, doziva osjećaj ugode i užitka. Ona je sastanak s njboljom prijateljicom ili prijateljem, ugođaj toplog doma koji možeš osjetiti samo u roditeljskom domu, opušta, povezuje i čini one male trenutke sreće svima nam toliko potrebne.

Od dana kada smo krenuli u ovu avanturu do danas stekli smo brojne poslovne partnere, mnogi su nam postali i puno više od toga, usudili bi se reći, postali smo prijatelji. Izgradili smo međusobno povjerenje i poštovanje. Zajedno rastemo i razvijamo se.

aparat za kavu, šalica s kavom, kava, posuda sa šećerom
Odličan aparat za kavu za ured i za kućnu upotrebu

Godina iza nas bila je više nego izazovna, ali ni tada nismo odustajali, našli smo načine, proširili vidike i hrabro koračamo dalje.
Mali smo tim, potpuno posvećen svom cilju, a to je zadovoljstvo naših klijenata.
Ulažemo trud na svim razinama kako bi opravdali povjerenje naših vjernih kupaca. Svaki dan istražujemo novitete u čarobnom svijetu kave.
Volite li espresso, cappuccino, tursku ili nešto četvrto, kod nas ćete sigurno naći.
Osim kave naći ćete i svu potrebnu opremu za pripremiti najbolju moguću.

Uz vrhunski aparat za kavu Saeco ide i vrhunska kava Lavazza

Ne zaboravljamo ni naše ugostitelje, kao ni ostale poslovne partnere, naša pažnja posvećena je svima, a naglasak je uvijek na kvaliteti, međusobnom povjerenju i poštovanju.
Vjerujemo da se rad i trud na kraju uvijek isplati i da to naši klijenti prepoznaju.

Naš je cilj, vizija i misija i dalje se razvijati, istraživati, uvoditi nove proizvode i pružiti još bolju uslugu, a vama ostavljamo uživanje u vrhunskoj kavi.

 

 

Vaš Lovin tim

 

 

 

 

 

 

 

 

Otvori chat
1
Pozdrav! Kako Vam možemo pomoći?