24. veljače 2022. Je li sigurno koristiti kompatibilne kapsule u Nespresso aparatu?

Je li sigurno koristiti kompatibilne kapsule u Nespresso aparatu?

 

Kupnja aparata za kavu na kapsule može Vas ponekad ograničiti na korištenje samo jednog brenda. Stoga korištenje kompatibilnih kapsula može otvoriti novi svijet okusa i pružiti druge (ponekad bolje) opcije.
Pitanja koje nam često postavljate pri odabiru Nespresso kompatibilnih kapsula su: Jesu li jednako kvalitetne? Hoće li oštetiti moj aparat za kavu? Hoće li kava biti jednako dobra? U nastavku odgovaramo na ova pitanja.

Zašto koristiti kapsule kompatibilne s Nespresso aparatima?

Postoji više razloga zašto neki žele koristiti kompatibilne kapsule u svom Nespresso aparatu za kavu. Neki ljudi probaju drugu kavu i žele je koristiti u svom aparatu, drugima je jednostavno potrebna veća raznolikost nego što nudi samo jedan proizvođač. Treći pak žele koristiti Nespresso kompatibilne kapsule jer su često jeftinije.

Koji god Vaš razlog bio, ovo je sjajan način da isprobate mješavine drugih proizvođača bez da morate kupovati novi aparat.

Jesu li kompatibilne kapsule jednako dobre kao Nespresso originalne kapsule?

Činjenica da je Lavazza jedna od najstarijih i najpopularnijih marki kave nije slučajna. To je najomiljenija kava u Italiji jer je visoke kvalitete. S više od 120 godina iskustva u proizvodnji kave i centrom posvećenom istraživanju kave i njezinih učinaka, jedni su od najobrazovanijih proizvođača. Sve kapsule kompatibilne s Nespresso sustavom također koriste ‘Aroma Safe‘ tehnologiju. Ona osigurava da kisik ne ulazi u kapsule, održavajući kavu svježom i osiguravajući najbolje rezultate u šalici.

Uz pomoć Go Caffe by Goriziana kapsula kave pripremit ćete izvrstan espresso, cappuccino ili bijelu kavu jer:

  • Goriziana Group brine o izboru zrna kave
  • Goriziana Group brine se za prženje zrna kave i mljevenje mješavine kave
  • pakiranje optimalne količine u uvjetima kontrolirane atmosfere vrši se u Goriziana Grupi

Kakav je izbor Nespresso kompatibilnih kapsula u Lovinu?

Odabrani okusi u našem asortinamu osmišljeni su tako da pokriju širok raspon okusa, od pune brazilske arabice mješavine s visokim intenzitetom, do blaže, ali aromatične kave s mirisom začina i kakaa.

Trenutno dostupne mješavine su:

 

 

 

 

 

Otvori chat
1
Pozdrav! Kako Vam možemo pomoći?