Čajevi

Dilmah čaj sa sjedištem u Šri Lanki, svjetski jedini svjetski čaj s jedinstvenim izvorom čaja , ponovno je dostupan u  Hrvatskoj. Na prvom mjestu u  više od 90 zemalja, Dilmah čaj je prepoznat kao globalni autoritet u trendovima čaja zahvaljujući svom gurmanskom ukusu i dvostrukom  sadržaju antioksidansa u svojem zelenom čaju nego onom poznatog natjecatelja.

Svježina Dilmahovog čaja s folijom zapečaćenom ambalažom i ručno odabranim čajnim lišćem iz prepoznatljivog cejlonskog čajnog grma čini kritičnu razliku.
Mnogi proizvođači čaja kupuju svoj čaj iz više zemalja i uvoze u rasutom stanju za ambalažu dugo nakon što se čaj bere. Ipak, proizvođači čajeva kao što je Dilmah posjeduju i upravljaju vlastitim poljima i brzo pakiraju svoje proizvode od porijekla. Rezultat je znatno zdraviji i ukusniji proizvod kad se dobiva na maloprodajnim policama.

Prema kontroliranoj komparativnoj analizi razina antioksidansa u usporedbi najprodavanijih specijalnih čajeva Bigelow i Twinings, Dilmahove čaše imale su znatno više razine od svojih konkurenata u zelenim i crnim čajevima.

Šri Lanka poznata je po plantažama raznih vrsta čajeva i kao takva uvelike doprinosi razvoju proizvodnje čaja u svijetu.

Široka ponuda vrhunskih DILMAH čajeva sastoji se od nekoliko grupa: zelenih, crnih, biljnih i voćnih ..

Savršen za jutarnju šalicu, večernji gutljaj i ponuditi gostima gosta tijekom praznika. Ali ljepota jedinstvenog pakiranja neće zavarati vaše nepce budući da su okusi nevjerojatni; zasigurno ćete uživati u svakom gutljaju i uživati u svakom trenutku vašeg Dilmah čaja.

Jeste li imali raskošno iskustvo pijuckanja  Dilmah čaja? Ako je tako, koji je vaš omiljeni okus?

Prikazujemo 1–16 od 36 rezultata