Kava, čajevi, aparati, šećer, med za tvrtke i ugostitelje.
Za narudžbe nazovite 099 304 0466

Vruće čokolade

Filters

Showing all 4 results

Univerciok vruće čokolade proizvode se Italiji od biranih sastojaka. Ne sadrže palmino ulje. Zasladite svojim gostima ovu zimu vrućim čokoladama iz Univerciok-ove linije „Le Calde Dolcezze“ (vrući užitci). Univerciok proizvodi vruće čokolade od 1983. isključivo tradicionalnim metodama i pomno izabranim sastojcima, čime garantira svojim kupcima osobito bogat i sladak okus koji duže ostaje na nepcu. Ništa vas neće vratiti u jednostavnije i veselije dane djetinjstva kao šalica vruće čokolade.

 • 180,00 kn uključ. PDV

  Univerciok tamna vruća čokolada

  Klasična Univerciok tamna čokolada pruža vam jedinstveno iskustvo kakaa koji oplemenjuje nepce i omogućuje vam da otkrijete sve njegove vrline iz ekstrakta najkvalitetnijih kakaa svijeta. Odvažan i neusporediv okus koji će vas ostaviti bez riječi. Praktične vrećice od jedne doze jamče jednostavnu i brzu pripremu savršene i najukusnije čokolade ikad. Pakiranje od 30 vrećica u kutiji.
  180,00 kn uključ. PDV
  180,00 kn uključ. PDV
 • 180,00 kn uključ. PDV

  Univerciok Gianduia vruća čokolada

  Savršeno za one koji su vjerni klasičnom okusu Univerciok vruće čokolade, ali žele otkriti i nove okuse. Gianduia je slatka talijanska čokolada s lješnjakom, izumljena u Torinu u doba Napoleonove vladavine. Poznata i kao „noisette“. Praktične vrećice od jedne doze jamče jednostavnu i brzu pripremu savršene i najukusnije čokolade ikad. Pakiranje od 30 vrećica u kutiji.
  180,00 kn uključ. PDV
  180,00 kn uključ. PDV
 • 180,00 kn uključ. PDV

  Univerciok Blanca vruća čokolada

  Univerciok Blanca, bijela čokolada napravljena je s kakao maslacem. Izuzetna i baršunasta bijela krema s okusom vruće bijele čokolade. Praktične vrećice od jedne doze jamče jednostavnu i brzu pripremu savršene i najukusnije čokolade ikad. Pakiranje od 30 vrećica u kutiji.
  180,00 kn uključ. PDV
  180,00 kn uključ. PDV
 • 180,00 kn uključ. PDV

  Univerciok Quality vruća čokolada

  Quality čokolada; Bolje ime nije se moglo dati ovoj čokoladi. Kakao korišten za njenu proizvodnju je uistinu jedan od najboljih u svijetu. S Quality iz Univerciok-ove linije „Le Calde Dolcezze“ (vrući užitci) otkrijte okus neodoljive talijanske tradicije . Praktične vrećice od jedne doze jamče jednostavnu i brzu pripremu savršene i najukusnije čokolade ikad. Pakiranje od 30 vrećica u kutiji.
  180,00 kn uključ. PDV
  180,00 kn uključ. PDV