Kava, čajevi, aparati, šećer, med za tvrtke i ugostitelje.
Za narudžbe nazovite 099 304 0466

Keksi

Filters

Showing all 3 results

 • 218,75 kn uključ. PDV

  CIMETINO

  Keks intenzivnog mirisa za što je zaslužan glavni ljekoviti sastojak – cimet. Zbog čega je ovaj keks tako fantastično dobar i neodoljiv jest i maslac koji ga skladno upotpunjuje. Ono što ovaj keks najviše voli jesu druženja za vrijeme hladnih dana te se stisnuti uz šalicu toplog čaja u vašem omiljenom kafiću. Da bi reklama i priča bila još bolja, možemo napraviti i brendirano pakiranje s Vašim logom bez povećanja cijene. Pakiranje 500 komada.
  218,75 kn uključ. PDV
  218,75 kn uključ. PDV
 • 218,75 kn uključ. PDV

  VALENTINO

  Starinska receptura iz Toscane dobila je ime najvećeg ljubavnika. Pojedinačno pakirani keksi upotpunjeni su blagim mirisom vanilije, a fantastičan prhak keks dopunjen je maslacem. Najčešće se druži s kavom i capuccinom. Također, da bi reklama i priča bila još bolja, možemo napraviti i brendirano pakiranje s Vašim logom bez povećanja cijene. Pakiranje 500 komada.
  218,75 kn uključ. PDV
  218,75 kn uključ. PDV
 • 256,25 kn uključ. PDV

  CHOCOBOOM!

  Za savršenu kavu! Chocoboom! je vrhunski proizvod bogat najfinijom tamnom čokoladom. Pojedinačno pakiran keks koji će svaki gost rado popiti uz kavu te se rado vraćati i postati stalan gost. Chocoboom! je, osim što ima intenzivnu miris čokolade, nadopunjen vanilijom i smeđim šećerom od trske. Također, da bi reklama i priča bila još bolja, možemo napraviti i brendirano pakiranje s Vašim logom bez povećanja cijene. Pakiranje 500 komada.
  256,25 kn uključ. PDV
  256,25 kn uključ. PDV