Kava, čajevi, aparati, šećer, med za tvrtke i ugostitelje.
Za narudžbe nazovite 099 304 0466

Aparati za kavu

Filters

Showing all 5 results

Iznajmljivanje aparata za kavu za Vaš ured, apartman, tvrtku ili skladište

Mnogi zaposlenici vole uživati u kvalitetnoj kavi na radnom mjestu, omogućujući im da dobro započnu dan ili ju piju tijekom sastanaka tijekom dana.

Ulaganje u profesionalni aparat za kavu bit će cijenjeno od strane vaših zaposlenika jer će dobiti visoku kvalitetu kave sličnu proizvodu koji bi dobili od kafića.

Ako vaša tvrtka želi iznajmiti aparat za kavu, postoji nekoliko čimbenika koji treba razmotriti:

 • Koja je veličina tvrtke?
 • Koliko će šalica kave biti potrošeno dnevno?
 • Kakve vrste kave radnici vole?

Imajući precizan odgovor na ta pitanja pomoći će Vam u procesu donošenja odluka i dovesti će Vas do najprikladnijeg rješenja za iznajmljivanje uredskih aparata za kavu.

Prednosti iznajmljivanja aparata za kavu

Kada tražite novi aparat za kavu, važno je temeljito razmisliti o tome koji je aparat idealan za vaše poslovne potrebe.

Također je važno razmotriti mogućnosti financiranja koje su dostupne i pokušajte utemeljiti svoju odluku o trenutačnom financijskom statusu tvrtke.

Jedna je mogućnost iznajmljivanje aparata za kavu, koji postaje sve popularniji izbor za mnoge tvrtke.

Prednosti iznajmljivanja aparata za kavu umjesto da ih kupuju, od kojih su neke navedene u nastavku, prilično su jednostavne:

 • Najmom aparata za kavu povećava se stupanj praktičnosti, slobode i fleksibilnosti, budući da se svi poslovi vezani uz odgovornost i usluge većinom prenose na dobavljača.
 • Dobavljači nude besplatnu uslugu i održavanje kao dio ugovora o najmu aparata za kavu.
 • Osim toga, često se brinu za sve, od ugradnje aparata za kavu do podučavanja osoblja kako ga koristiti.
 • Iznajmljivanje aparata za kavu omogućuje tvrtkama da ispituju različite opcije i pronađu onu koja najbolje odgovara njihovim potrebama. To im pomaže utvrditi u koju vrstu aparata za kavu u budućnosti trebaju uložiti.
 • Konačno, tvrtke mogu nabaviti novi aparat za kavu bez ikakve likvidnosti jer jednostavno trebaju potpisati ugovor o najmu.
 • U stanju su zadržati svoj novčani tijek i pratiti plaćanja koja su fiksna i predvidljiva.

Obratite nam se s povjerenjem i pomoći ćemo Vam pri odabiru.

 • Lavazza Blue LB 2600

  ,
  Elegantan i profesionalan, LB2600 je profesionalni aparat idealan za mala i srednja poduzeća, urede i tvrtke koji traže kvalitetu i brzinu. Ukoliko Vaša potrošnja iznosi 40-50 kava dnevno, najam, montaža i korištenje aparata se ne naplaćuju.  
 • Lavazza EP 2500 aparat za kavu

  Lavazza EP 2500

  ,
  ARTIKL TRENUTNO NIJE DOSTUPAN

  Cappuccino, Espresso i brojni slatki, topli napitci s jednim pritiskom gumba.

  EP 2500 idealan je Espresso Point aparat za kavu za pripremu ne samo odličnog espressa nego i izvrsnih kremastih mliječnih napitaka, kao stvoren za urede i poslovne prostore manje i srednje veličine. Naime, zahvaljujući pre-set (prethodno postavljenom) odabiru moguće je na brz i jednostavan način pripremiti različite ukusne napitke samo jednim pritiskom gumba. Tehnički podaci : Kapacitet spremnika za vodu : 3000 ccl Automatsko izbacivanje iskorištenih kapsula Dupli stalak za velike šalice s preklopivim gornjim stalkom Elektronska kontrola temperature kave i napitaka Težina : 12kg
 • Lavazza LB 951

  ,
  Mogućnost najma

  Veličanstveni espresso za mala okruženja.

  Elegantne, meke linije, profinjen, ekskluzivan dizajn te jednostavno čišćenje i održavanje karakteriziraju Lavazza Blue LB 951 aparat za kavu. Iznimno praktičan zahvaljujući pre-set doziranju kave, što ga čini idealnim za male urede. Tehnički podaci : Kapacitet spremnika za vodu : 1700 ccl Automatsko izbacivanje iskorištenih kapsula Podesivi držač šalica za korištenje velikih šalica Elektronska kartica za kontrolu temperature, pumpe, doziranja kave Samostalno punjenje Funkcija uštede energije Težina : 4,6 kg
 • Lavazza LB 2500 Plus Aparat za kavu

  Lavazza LB 2500 Plus

  ,
  ARTIKL TRENUTNO NIJE DOSTUPAN

  Samo jednim pritiskom gumba do recepture mnogih kremastih, mliječnih napitaka. 

  LB 2500 PLUS idealan je BLUE aparat za kavu za pripremanje odličnog espressa i kremastih mliječnih napitaka u uredima i poslovnim prostorima manjih ili većih dimenzija. Naime, zahvaljujući unaprijed postavljenom odabiru, omogućuje da samo jednim dodirom gumba na brz i jednostavan način pripremite izvrsne napitke. Tehnički podaci : Kapacitet spremnika za vodu : 3000 ccl Automatsko izbacivanje iskorištenih kapsula Dupli stalak za velike šalice s preklopivim gornjim stalkom Elektronska kontrola temperature kave i napitaka Težina : 12kg
 • Lavazza EP Mini point aparat za kavu

  Lavazza EP Mini Point

  ,
  Mogućnost najma

  Maksimum tradicije u najmanje prostora.

  U EP „Mini“ objedinjeni su tradicionalna kvaliteta Lavazza Espresso Point kave i kompaktni, moderni i minimalistički dizajn. Zbog svojih manjih dimenzija ovaj je aparat za kavu idealno rješenje za manje prostore. Tehnički podaci : Kapacitet spremnika za vodu : 750 ccl Automatsko izbacivanje iskorištenih kapsula Težina : 4kg